Webinaari

Webinaari: Ryhmämatkat KILROYn kautta

27. elokuuta 2024 12:00 Europe/Helsinki

Suunnitteletko yli 10 henkilön ryhmämatkaa ja pohdit, mistä reissu kannattaisi varata? Tässä ilmaisessa webinaarissa kerromme, miten me KILROYlla voimme auttaa matkasi järjestelyissä - tervetuloa inspiroitumaan!

Olitpa sitten matkustamassa koulutus- tai virkistysmielessä, ryhmähenkeä kohottamaan tai oppimis- ja inspiraatiomielessä, saat meiltä KILROYlta kaiken tarvitsemasi. Hoidamme niin lukioiden kuin yliopistojenkin opintomatkat, yrityksien virkistysmatkat, urheiluseurojen kisamatkat kuin kaveriporukoiden hupimatkatkin.

Vuodelle 2023 meillä oli yli 350 matkansa vahvistanutta ryhmää ja yli 80 % asiakkaistamme suosittelee meitä - nyt haluammekin kertoa, miksi sinunkin kannattaa olla meihin yhteydessä seuraavan ryhmämatkan tiimoilta. 

Webinaarin aikana keskitymme seuraaviin asioihin:

  •  Mikä on KILROY ja miksi varata ryhmämatka KILROYn kautta
  •  Ryhmämatkan varausprosessi pähkinänkuoressa
  •  Q&A

Mikäli et pääse paikalle, saat webinaarista tallenteen sähköpostiin, eli ilmoittaudu mukaan vaikka ajankohta mietityttäisi. Mikäli sinulla on kysymyksiä jo ennen tapahtuman alkua, voit lähettää nämä Kristalle osoitteeseen marketing@kilroy.fi.

Tervetuloa inspiroitumaan!

Tapahtuma-aika on ti 27.8. kello 12:00-12:30

Krista

Event Coordinator

Krista työskentelee KILROYlla tapahtumakoordinaattorina ja hänellä on lisäksi vajaan 5 vuoden kokemus matkasuunnittelusta, etenkin kaukokohteisiin. Jos haluat varata yrityksellesi/oppilaitoksellesi yksityistä KILROYn vierailua, ota yhteyttä Kristaan sähköpostilla marketing@kilroy.fi.

Petra

Travel Advisor

Petra työskentelee KILROY ryhmäpuolen matka-asiantuntijana. Hänellä on kokemusta erilaisten ja eri kokoisten ryhmien matkasuunnittelusta. Petran suosikkikohteet löytyvät Ranskasta, Pariisin ja Annecyn seudulta. Lisäksi Italian Rooma on hänen mukaansa ikuinen klasikko.

Lisää kalenteriin