Webinaari

Webinaari: Välivuosi ulkomailla

07. elokuuta 2024 09:00 Europe/Helsinki

Häämöttääkö horistontissasi välivuosi opintojen jälkeen? Vai kaipaatko breikkiä oravanpyörästä ja suunnitelmasi tulevaisuuden osalta ovat vielä täysin auki? Tule inspiroitumaan maksuttomaan webinaariin erilaisista välivuosimahdollisuuksista ja pohtimaan omia unelmiasi rennossa hengessä.

Kerromme webinaarissa omista reissu- ja välivuosikokemuksistamme, aktiviteettivaihtoehdoista ja annamme lisäksi käytännön matkavinkkejä mielessä pyöriviin kysymyksiin vastaten. Pääset myös kysymään mieltäsi painavat kysymykset - ehkä tämä webinaari on se, jonka jälkeen varaat unelmiesi reissun ulkomaille. 

Webinaarissa keskitymme erityisesti seuraaviin teemoihin:

  •  Working Holiday - miten reissata ja tienata rahaa?
  •  Reppureissaus
  • Vapaaehtoistyöt
  •  Omat välivuosikokemuksemme

Tervetuloa inspiroitumaan ja fiilistelemään välivuoden mahdollisuuksia. 🤩

/ Krista & Sanni KILROYlta /

PS. Jos sinulle herää kysymyksiä jo aiemmin, heitä kysymys sähköpostilla Kristalle marketing@kilroy.fi. 

Krista

Event Coordinator

Krista työskentelee KILROYlla tapahtumakoordinattorina, taustallaan kuitenkin vajaan 5 vuoden matka-asiantuntijan roolin kokemus. Hän on reissanut siellä sun täällä, mutta sydämen ovat varastaneet etenkin Kanada, Uusi-Seelanti ja Japani.

Sanni

Travel Advisor

Sanni on reppureissannut ympäri maailmaa - aina Australiasta Afrikkaan ja Aasiaan. Viimeisimpänä reissunaan hän toteutti unelmiensa matkan Etelä- ja Väli-Amerikkaan, jossa sydämen varasti etenkin Kolumbia.

Lisää kalenteriin