Webinaari

Webinaari: Working Holiday ulkomailla

24. heinäkuuta 2024 09:00 Europe/Helsinki

Haaveiletko elämää suuremmasta Working Holiday -seikkailusta joko Australiassa tai Uudessa-Seelannissa? 💭 Tule inspiroitumaan maksuttomaan infohetkeen sekä kyselemään unelmiesi reissusta!

Koe elämäsi upein reissu - lomaile ja tienaa kaupan päälle taskurahaa! Australian ja Uuden-Seelannin Working Holiday -viisumin turvin voit oleskella ja tehdä töitä yhteensä 12 kuukautta, kun tavallisella turistiviisumilla voit oleskella maassa vain kolme kuukautta. Huomaathan, että Australiaan yläikäraja viisumin saamiseksi on 30 vuotta ja Uuteen-Seelantiin 35.

Lisäksi KILROYn kautta sinulla on mahdollisuus startata Working Holiday-vuotesi suomalaisporukassa. Ensimmäisen viikon aikana paitsi teette huikeita aktiviteetteja, saatte myös avun käytännön asioihin, kuten pankkitilin avaukseen. 

Webinaarin aikana keskitymme seuraaviin asioihin:

  •  Working Holiday ja käytännön asiat
  •  Working Holiday Ausseissa ja Uudessa-Seelannissa
  •  Working Holiday-ryhmälähdöt suomalaisnuorille
  •  Omat reissukokemuksemme

Tulevista ryhmälähdöistä:

Tulevat ryhmälähdöt Working Holidaylle ovat 24.9.2024 ja 23.10.2024 Ausseihin (alk. 3600 eur) ja 24.9.2024 Uuteen-Seelantiin (alk. 3300 eur). Ryhmälähtöjen ennakkomaksu Ausseihin on 950 euroa ja Uuteen-Seelantiin 750 euroa. Loppumaksu tulee maksettavaksi 35 päivää ennen matkaa. 

Tervetuloa inspiroitumaan ja aloittamaan unelmiesi reissun suunnittelu. 😍

Tapahtuma-aika on ke 24.7.2024 klo 09:00-10:00

Krista

Event Coordinator

Krista työskentelee KILROYlla tapahtumakoordinattorina, taustallaan kuitenkin vajaan 5 vuoden matka-asiantuntijan roolin kokemus. Hän on reissanut siellä sun täällä, mutta sydämen ovat varastaneet etenkin Kanada, Uusi-Seelanti ja Japani. Myös Australia on tullut koettua ja sinne hän haaveilee suuntaavansa vielä joskus uudelleen.

Aliisa

Travel Advisor

Aliisa työskentelee matka-asiantuntijana KILROYn Turun toimistolla. Hän on reissaillut monipuolisesti Aasiassa ja haaveilee matkasta maailman seitsemän eri ihmeen äärelle. Työssään Aliisa on erikoistunut etenkin ryhmälähtöihin suomalaisnuorille ja Working Holidaysta haaveilevien unelmien toteuttamiseen.

Lisää kalenteriin